måndag 26 december 2011

BLOPPISen har nya kläder inlagda! 2012 :-)

2012-01-01: Gott Nytt ÅÅÅÅR! Börjar med att lägga ut några nya, fina plagg.
Nedan: Fornarina Limited Collection.
Plaggtyp: Kortärmad tröja i merinoull (tunnt), öppen rygg, tryck fram. Färg: grå, Storlek M, Pris: 300:- (nypris 1300:-). Använd ett fåtal gånger. Superläcker!



Plaggtyp: Kofta i ull, Färg: Brun, Märke: Anna Holtblad, Storlek. S (men är som M). Pris 200:-. Använd ett fåtal gånger. Hängt med länge. Inköpt för flera år sedan. Jättefin modell med breda muddar längst ned. Dubbeldragkedja som gör att du kan öppna den nertill.




Plaggtyp: Skjortklänning, Märke: Replay, Storlek M/L, Färg: Vinröd/grön/vit rutig. Grön inuti. Snyggt tryck bak på ryggen, snygga knappar. Pris: 300:-










2011-12-30:
Hej igen - har lagt ut några nya kläder nu som ni kan spana in. Det första plagget här är en jättefin och dessutom grymt skön klänning från Nolita. Tungt och följsamt jersey-tyg, fina paljetter därfram, fint dekoltage och en öppning i ryggen (svårt att visa på bild dock), lite klockad i formen, går ned till knäna ungefär. Råa kanter längst ned.

Perfekt nyårs-blåsa men då bör du komma förbi mig under nyårsaftons-dag ;-9. Eller varför inte på Trettonhelgen?

Plaggtyp: Klänning, Märke: Nolita, Stl: Medium, Pris: 450:- (nypris 1600:-). Den har några år på nacken - men är använd max 4 ggr.






Kofta från märket Stockholm (MQ), svart med paljetter och ett par hakar att fästa ihop den med. Använd en hel del, men fortfarande fin. Ullblandning.
Storlek: M, Pris: 150:-


En till kofta från Stockholm, en kavaj-kofta med ett guld-emblem på bröstfickan, sjömansknappar i guld på ärmarna. Använd flera gånger men fortfarande fin. Något litet blekt i färgen men inget som stör.
Storlek: M, Pris 150:-



Plaggtyp: Virkad bolero i bomull. Märke: Day, Stl: Medium. Pris: 200:-.
Är helt oanvänd. 2 år gammal.






Plaggtyp: Tröja, stickad i ull, Märke: Gant, Storlek L (är som en medium), Pris 350:-. Använd ca 4-5 ggr. Några år gammal. Som nyskick. Smal i ärmarna och klockad/vid. Jättefin modell och färg!







Tidigare:

SÅLD! en enkel, cerise/röd tunn, långärmad t-shirt från Acne. Det står L men den är rätt för en medium 38/40. Använd några gånger. Pris 50:-



SÅLD! En till Acne: Långskjorta. Använd 2 ggr (!). Fattar inte varför jag gör så här hela tiden. Snyggt plagg köps.... tas på ... funkar inte på mig. Den här långskjortan är supersnygg till ett par skipants/leggings och höga stövlar (Acne Pistol om man har råd) eller ett par grova kängor.


Pris: 300:-





Nedan - en skotskrutig kjol från Lindex. Använd 2 ggr. Grymt snygg till en skinn-jacka, grovstickad grå eller svart tröja och boots! Pris: 150:-



Nedan - en riktigt skön och läcker klänning från Rabens Saloner. Även denna använd max 5 ggr (!). Nypris ligger på 1800:- , jag säljer denna för 450:-. Den här klänningen är jättefin till både svarta och bruna höga stövlar. Ett långt halsband är fint till.




SÅLD: Sista plagget för denna gång: En fin tunn, tröja i bomull från Replay. Den är "flammigt färgad" i sitt ursprung så den har en "bohemisk" känsla. Trekvartsärm med lite puff, grå linning i halsen. Den är verkligen jättefin till ett par slitna jeans. Inte heller använd så mycket. Pris: 150:-





Är du intresserad av något av plaggen - maila: suzanne@tingwall.se . Kontonummer skickas till dig och så snart jag har pengarna insatta på kontot skickar jag plagget.

Hoppas något passar dig! Om inte annat kommer det nytt hela tiden...

/Suzanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar