torsdag 24 september 2015

Hej höst!

Här kommer några av mina senaste favoriter från Pinterest! Skönt med lite inspiration nu när hösten kommer! Min utmaning denna höst - är att köpa så lite nytt som möjligt och hitta coola kombinationer i det jag faktiskt har i garderoben! Prova du med!

1. Ett par gröna, blanka byxor går så jäkla bra till en tröja och skjorta som sticker ut. Love it! Är det en slips man skymtar? Och klackar till - men jag ser också ett par schyssta sneakers till också.


2. By Malene Birger har grymma kostymer i höst - här är galet snygg kombination som jag inte skulle neka till....


3. Häromdagen åkte en liknande outfit på mig! Jag hade faktiskt ett par kamouflage-byxor i garderoben - något ljusare variant (från Lindex 2014) och sen en mörkgrå t-shirt med en ljusgrå kofta till. Ett par svarta boots till. Rätt och slätt!


4. Det här är en super-fin kombo tycker jag som sällan har kjol. Fluffig tröja till en söt kjol :-) Men alltså - de höga strumporna... lite väääl?


5. Klassisk rutig herr-skjorta är aldrig fel - på andra än mig. Jag tycker detta är så himla snyggt men kan själv inte ta på mig en rutig skjorta. Varför vet i sjutton....


6. Kolla in tok-tanterna nedan! Kunde inte låta bli att lägga ut den här bilden - eftersom de här kläderna är något jag inte skulle ha på mig vanligtvis. Men - tyckte de var supercoola!


7. Däremot den här outfiten skulle jag - och brukar jag - ofta ha på mig. Fram med slitna jeansen, på med fin-blusen och ett par platta skor (fast jag hade nog tagit klackarna till detta).


8. Det här är också en skön kombo med långa kappan, slitna jeansen och en enkel v-ringad, vit, t-shirt!

9. Mönstrade byxor är något jag gillar jättemycket! Här en enkel och stilig variant som man kan tuffa till med coolare skor och halsband.


10. Jeansskjortan till mönstrade byxan är också ett ganska säkert kort. Bootsen på här!


11. Sista bilden för denna gång. Jag gillar jumper under kostym!


Nå - nog för denna gång. Håll till godo och kolla in min Pinterest för fler bilder. www.pinterest.com/stylebysuz




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar