söndag 11 december 2016

Party time 🎉 2016

Äntligen dags för julfester, nyĂ„rsfester och kanske Ă€ven trettondagsfest!

Visar nĂ„gra festliga klĂ€nningar och outfits som inspiration. BĂ„de lite dyrare och billigt 😃 I Ă„r skippar vi helsvart - vĂ„ga!

Nedan en blÄ, snygg klÀnning i krossad sammet frÄn Tiger. Svarta eller nude-fÀrgade pumps till.



En marinblĂ„, klassisk och figurvĂ€nlig klĂ€nning frĂ„n Tiger. Festa till med vackert,  kort halsband som glĂ€nser eller glittriga strumpbyxor.

En grön klÀnning frÄn Tiger med lite lösare passform. Skönt tycker jag! Komplettera med vackert smycke. En festlig bolero/kofta till om det blir kallt.
Till julafton en superfin, klassisk klÀnning i rött - ocksÄ Tiger. Vackra smycken, strumpbyxor mm som blingar till. En grÄ, stickad kofta till om man inte vill vara för festlig.

Nedan en lÄng, grön klÀnning frÄn Tiger. HÀr finns möjligheter att komplettera med glitter pÄ olika sÀtt. Ett kort halsband, eller ett lÀngre som hÀnger ner. Ser en fuskpÀlsjacka som ett fint komplement.
Trivs du bÀst i byxor som jag - se vilken schysst outfit frÄn Tiger med röda byxor och svart blus. Komplettera med bling bling - kanske bara örhÀngen - om du vill.


Coolaste byxdressen pÄ nyÄrsfesten frÄn Tiger. Silverpumps till!
Ännu en röd outfit frĂ„n Tiger, tvĂ„delad. HĂ€r kan du vĂ€lja helrött eller mixa. Ärmarna Ă€r sĂ„ vackra tycker jag.

Sista outfiten frĂ„n Tiger - min favorit - med rutig, cool byxa och fuskpĂ€lsjacka till. En blank topp i blek rosa hade jag tagit in och nĂ„got smycke som tar plats 😃

Nedan hittar du grymt lĂ€ckra glitter- och sammetsplagg - alla frĂ„n H&M. 




Önskar dig en vacker och fĂ€rgsprakande jul och nyĂ„r 🎉🎉🎉

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar